10 стадій ранкового похмілля програміста (нотатки монітора)

1. Споглядальна. Дивиться в монітор чистими прозорими очима, нічого не робить, нікуди не натискає, зрідка в подиві вимовляє, дивлячись в екран: «Ось це так, хто б міг подумати!» Комп'ютер вимкнений з розетки.
2. Діяльна. З підозрою і скептично дивиться на клавіатуру, похитуючись усім тілом, потім різким рухом викидає руку, намагаючись натиснути на потрібну кнопку. У разі вдалого попадання кричить «Е-ху!!!», у разі невдалого потрапляння зносить монітор до єдрені фені, при цьому добродушно бурчить «ну ось третій раз за сьогодні».
3. Похмура. Понуро сидить перед комп'ютером, намагаючись не робити різких рухів. Набирає текст на клавіатурі язиком голови двома руками тримається за мишку, щоб не перекинутися з крісла... Як виявилося, даремно.
4. Автомобільна. Намагається завести комп'ютер автомобільними ключами, присобачити магнітолу на панель комп'ютера, і включити двірники, тому що «ні хрена не видно, а їхати треба».
5. Розважальна. Грає в Quake, причому з усіх видів зброї надає перевагу власним рукам і б'ється з монітором, загрожує повернутися завтра з друзями-каратистами, і відп*здити так, що «мама» не розпізнає.
6. Терористична. Після чергової спроби розліпити очі, в жаху кричить, що комп'ютер заміновано, тому що в правому нижньому кутку цокає годинник, і пірнає під стіл.
7. Державна. На пропозицію «Введіть свій пароль» кричить в комп'ютер: «Ах, сука, ти мене не впізнаєш?», показує комп'ютеру язика, непристойні жести та посвідчення помічника депутата Державної Думи.
8. Оптимістична. Веселий, грайливий, спілкується з комп'ютером на рівних. Прочитавши сторінку http://ogirok.in.ua/, також згадує пару забавних історій і розповідає їх монітору. Потім вони разом п'ють пиво, комп'ютер сьорбає дисководом.
9. Униксовая. Вимикає комп'ютер, дві хвилини п'є пиво, знову включає, чекає заставки і в тузі вимовляє «Знову вінди, ненавиджу Гейтса», вимикає комп'ютер, дві хвилини п'є пиво, знову включає.
10. Заспокійлива. Довго по складах читає з екрану «Тепер живлення пк можна вимкнути», після чого м'яко посміхаючись, каже «Дякую» і засинає на клавіатурі.