Стадії хворіння комп'ютером, симтоми і методи лікування

1. Перша стадія (легка).

Симптоми: Людина сідає за комп'ютер, включає його, працює і йде додому наприкінці робочого дня, після чого не згадує про комп'ютер до наступного ранку. Апетит і сон нормальні, головні болі і пронос відсутні.

Лікування: лікування тимчасово не потребує.

2. Друга стадія (напівлегка).

Симптоми: У хворого спостерігається підвищений інтерес до комп'ютера, що виражається в нездоровій збудженості, що охоплює його при вигляді зазначеного об'єкта. Апетит нормальний. Сон неспокійний зі вскриками і вересками. Затримується на роботі на 2-3 години і топче кнопки.

Лікування: Видалення хворого від комп'ютера, приймати всередину медичний спирт 3 рази на день по 0,5 столової ложки. Комп'ютерну літературу прибрати в недоступне місце. З роботи зустрічати.

3. Третя стадія (середньої тяжкості).

Симптоми: Хворий затримується на роботі більше 4-5 годин після закінчення робочого дня, збирає гроші на домашній комп'ютер. У побуті починає вживати комп'ютерну термінологію і не реагує на розширені очі оточуючих. Апетит підвищений. Сон неспокійний з вигукуванням комп'ютерних слівець і безпричинним сміхом. Приходить різке збудження при вигляді компутера або при зустрічі з хворим 3-ї стадії і вище. У цьому випадку хвороба може перейти в 4-ю стадію.

Лікування: Хворого ізолювати від суспільства і від комп'ютера, гроші відібрати, женити. При бурхливій поведінці та відмову від лікування вводити внутрежелудочно 1-2 ковша горілки з портвейном "777", змішаних в пропорції 1:2. Тазик не давати.

4. Четверта стадія (важка).

Симптоми: Хворий купує модем і комп'ютер. Мова рясніє різними комп'ютерными слівцями і їх поєднаннями. Винаходить нові слова, збирає грошей на виділену телефонну лінію. Апетит сильно підвищений. Їсть будь-яку їжу в будь-який час доби при її наявності. Спить 3-4 години в день, тому що вночі дзвонить по модему і при кожному з'єднанні видає крики, описані в 3-му томі книги "Життя Тварин" (глава 1 Поведінку самця макаки-резусу в шлюбний період). Статевий потяг знижено. Блювота, робота, марення і пронос відсутні.

Лікування: Лікування підлягає тільки в стаціонарі.

5. П'ята стадія (безнадійна).

Симптоми: Хворий заводить у себе BBS, якій приділяє весь вільний від викликів час програмування. Мова невиразна, що складається на 80 і більше відсотків комп'ютерного жаргону з спецтермінами. Апетит і сон відсутні. Їсть тільки те, що потрапляє в межі прямої видимості, незалежно від виду та якості продукту, на оточуючих звертає увагу тільки в тому випадку, якщо вони вимовляють фрази, пов'язані з комп'ютером. Статевий потяг відсутня повністю, тому періодично переживає почуття глибокого задоволення від рядка на екрані "Connect 19200...". Тримає біля комп'ютера нічну вазу і пачку чаю, яку забуває розвести у воді.

Лікування: Лікуванню не підлягає!

Стадії хворіння комп'ютером, симтоми і методи лікування